Mijn Herdenking
 
Samen maken wij een herinnering


Graag geef ik wat extra aandacht

Mijn Herdenking heeft een breed assortiment. Op deze pagina geef ik graag wat extra aandacht aan producten uit mijn winkel die mij en mijn klanten fascineren.

Lijkwades, herinneringskleden en coconnetjes van SaraMare

Mijn Herdenking werkt samen met SaraMare voor  prachtige lijkwades voor over de kist, herinneringskleden en coconnetjes voor baby’s. Met deze producten wordt de laatste reis van uw geliefde mooier en aangenamer. Met dit proces van liefdevolle aandacht, zachtheid en schoonheid helpt SaraMare de nabestaanden om het rouwproces vorm te geven, om zo heel liefdevol afscheid te kunnen nemen van een dierbare.

Kaars voor jou van Luz para Loes 

"Kaars voor jou" zijn handgemaakte kaarsen uit eerbetoon aan Loes. Een meisje dat op 11-jarige leeftijd veel te jong is overleden. Loes zette zich op jonge leeftijd al in voor goede doelen. Haar moeder heeft dit door gezet met deze onderneming. Een deel van de opbrengst van deze prachtige kaarsen gaat naar het goede doel, bijvoorbeeld KWF of een regionaal goed doel. 

Mijn Herdenking steunt Luz para Loes door deze prachtige kaarsen te verkopen.Geboetseerde kunst van Marja Berkens

Sinds kort in het assortiment, mooie urnen met bijpassende geschenken in keramiek, gemaakt door Marja Berkers. Zij creëert prachtige portretbeelden van keramiek. Deze kunnen sprekend lijken op uzelf, uw geliefde of dierbare viervoeter. Daar kan uw urn ook in verwerkt worden. Dit allemaal op verzoek van de klant.


Urnen Zisskeramiek

Zisskeramiek van Kim Lian van der Meij en haar zus Dionne maken prachtige urnen exclusief voor Mijn Herdenking. Deze zijn uniek en speciaal in opdracht gemaakt naar wens van de nabestaanden.  Assieraden van See You 

Mijn Herdenking biedt assierraden van “See You”. Prachtige ringen en kettingen waarmee uw geliefde altijd dichtbij is. 

Bij Mijn Herdenking verwerk ik de as in het sieraad in het bijzijn van de klant voor een persoonlijke ervaring. Zo ziet u ook dat het de as van uw geliefde is. Dit wordt beschouwd als een fijne ervaring voor een passend afscheid.

"Dit Pracht" gedenkobjecten 

Bij Mijn Herdenking zijn prachtige gedenkobjecten van "Dit Pracht" te vinden. Deze zijn met aandacht en gevoel ontworpen. Dit heeft geresulteerd in ambachtelijke en unieke gedenkobjecten. In het ontwerp zit een haakje waar een een dierbare of persoonlijke herinnering aan kan worden gehangen, bijvoorbeeld de as van een geliefde. Neem contact op met Mijn Herdenking voor de verschillende varianten.

 

Volg Mijn Herdenking op Facebook

 

Op mijn Facebookpagina plaats ik wekelijks verschillende updates van Mijn Herdenking. Wil je graag op de hoogte worden gehouden of ben je benieuwd naar de nieuwste aanvulling van mijn winkel? Kijk dan op Facebook! 


Naar de Facebookpagina