Mijn Herdenking
 
Samen maken wij een herinnering

Hiermee maken wij uw herinnering

Hier op mijn website krijgt u een impressie van mijn assortiment. Wilt u de objecten in het echt zien en er een gevoel bij krijgen? Kom dan langs bij onze winkel en dan helpen we bij het vinden van een passende herinnering.  

Bij mijn Herdenking biedt ik assierraden van “See You”. Prachtige ringen en kettingen waarmee uw geliefde altijd dichtbij is. Bij Mijn Herdenking verwerk ik de as in het sieraad in het bijzijn van de klant voor een persoonlijke ervaring. Zo ziet u ook dat het de as van uw geliefde is.

U vindt in mijn winkel ook mandjes, kistjes en kleding voor prematuurtjes en overleden kindjes. Kleding vanaf maatje 37. Dit in samenwerking met Anita Reijerink van Amelius. Zisskeramiek van Kim Lian en haar zus Dionne maken prachtige urnen exclusief voor Mijn Herdenking. Deze zijn uniek en speciaal in opdracht gemaakt naar wens van de nabestaanden. 

Sinds kort in het assortiment, mooie urnen met bijpassende geschenken in keramiek, gemaakt door Marja Berkers. Zij creëert prachtige portretbeelden van keramiek. Deze kunnen sprekend lijken op uzelf, uw geliefde of dierbare viervoeter. Daar kan uw urn ook in verwerkt worden.

Wij hebben ook een samenwerking met SaraMare. SaraMare maakt prachtige lijkwades voor over de kist, herinneringskleden en coconnetjes voor baby’s.

In onze winkel heerst een huiselijke sfeer waar naar uw wens wordt geluisterd en u ons assortiment aan gedenktekens kunt bekijken. Wanneer u uw dierbare heeft laten cremeren, dan zijn er vele mooie afscheiden mogelijk. Zo kunnen wij de as van uw geliefde verwerken in een sieraad of urn van See-You of Funeral Products. Dit gebeurt in aanwezigheid van u of uw familie. 

Wilt u een impressie van de winkel en het assortiment? Neem dan ook eens een kijkje op de Facebookpagina van Mijn Herdenking.

Dan is er nog een nieuwe manier van asverstrooiing, de TOLAD. Dat is een mooie en serene manier om met uw familie de as uit te gaan strooien in een mooie wandeling. Voor meer informatie kunt u bij Mijn Herdenking terecht.

Ook hebben wij mogelijkheden voor het herdenken van uw geliefde kat of hond. Zo kunnen wij de as of haren verwerken in een assieraad. Dan draagt u uw goede maatje altijd bij u.

Wij maken niet alleen herinneringen over een verlies of overlijden. U kan ook samen een herinnering vastleggen. Bijvoorbeeld het zand van het strand waar u ten huwelijk gevraagd bent, verwerkt in een sieraad of twee vingerafdrukken op een zegelring. Kijk eens in ons assortiment. Er zijn veel mooie herinneringen mogelijk. 

De Watermethode

Wat mij fascineert is de Watermethode. Wanneer een kindje overlijdt voordat u hem of haar in uw leven hebt, is het afscheid nemen moeilijk. De Watermethode is een methode waardoor u het kindje waar u over droomde toch kunt aanraken en op een gepaste manier afscheid mag nemen. Dit gebeurt door de foetus in het water te leggen. In mijn winkel heb ik verschillende attributen voor de Watermethode staan. Om de watermethode toe te kunnen passen mag de foetus maximaal 24 weken oud zijn.

Wilt u meer weten over de Watermethode? Klik dan op onderstaande link.

De Watermethode

Bootjes voor een bijzonder afscheid

 

Voor een mooi en bijzonder afscheid heeft Mijn Herdenking speciale bootjes. In deze bootjes kan de as en de laatste gedachte over uw dierbare worden meegegeven. Bij het verstrooien van de as drijven de laatste gedachtes nog even mee. Bij een blik achterom is de as verdwenen, maar drijven de mooie woorden nog even mee samen met een lichtje over het water.