Samen maken wij een herinnering

Hiermee maken wij uw herinnering

Mijn Herdenking heeft een zeer breed assortiment aan ambachtelijke en unieke objecten waarmee we voor u een herinnering creëren van uw geliefde of dierbare viervoeter. Hieronder vindt u een impressie.

Wilt u de objecten in het echt zien en er een gevoel bij krijgen? Kom dan langs in onze winkel waarbij we u kunnen voorzien van passende hulp en advies.


Assieraden van ‘See You’

Wanneer uw dierbare is gecremeerd en u bent opzoek naar een herinneringssieraad, dan zijn er vele mooie afscheiden mogelijk. Zo kunnen wij de as van uw geliefde verwerken in een sieraad van ‘See You’. Prachtige ringen en kettingen waarmee uw geliefde altijd dichtbij is. 
Bij Mijn Herdenking wordt de as in de winkel zelf in het sieraad verwerkt. Wij doen dit in het bijzijn van u of uw familie voor een mooie persoonlijke ervaring.
Daarnaast is het mogelijk om een vingerafdruk of een geschreven tekst te graveren in een sieraad.Urnen

Ook in ons assortiment zijn gedenktekens in de vorm van urnen. Mijn Herdenking gaat met u samen opzoek naar een creatie die passend is bij uw wensen. We werken samen met diverse leveranciers en kunstenaars, waaronder keramisten. Hierdoor is het mogelijk om kleur en/of vorm eventueel aan te passen. Hierbij is een gesprek belangrijk: dan kun je precies aangeven wat je belangrijk vind
Lijkwades, herinneringskleden en coconnetjes

Een bijzondere samenwerking met SaraMare heeft geleid tot een uitbreiding van ons assortiment met lijkwades, herinneringskleden en coconnetjes voor baby’s. Met deze objecten wordt de laatste reis van uw geliefde mooier en aangenamer. Dit proces van liefdevolle aandacht, zachtheid en schoonheid helpt de nabestaanden om het rouwproces vorm te geven, om zo heel liefdevol afscheid te kunnen nemen van hun dierbare.De Watermethode

Wanneer een kindje overlijdt voordat u hem of haar in uw leven hebt, is het afscheid nemen moeilijk. De Watermethode is een methode waardoor u het kindje waar u over droomde toch kunt aanraken en op een gepaste manier afscheid mag nemen. Dit gebeurt door de foetus in het water te leggen. In mijn winkel heb ik verschillende attributen voor de Watermethode staan. 

Wilt u meer weten over de Watermethode? Kom dan langs bij ons in de winkel of klik op de volgende link.

 

Asverwerking in knuffel 

Bij het overlijden van uw kindje is het mogelijk om de as te verwerken in een knuffeldier. Het is mogelijk om het te verwerken in de knuffel van het kind zelf. Bij Mijn Herdenking wordt de as in de winkel zelf in het knuffeldier verwerkt. Wij doen dit in het bijzijn van u of uw familie voor een mooie persoonlijke ervaring. 

ROYOL Z 

Mijn Herdenking is dealer van ROYOLZ .Het is mogelijk om het as van uw dierbare te verwerken in een persoonlijke, blijvende herinnering. Daarnaast bieden wij  u de mogelijkheid de vingerafdruk van uw dierbare of geliefde te  laten verwerken in een sieraad.
Andere Mogelijkheden

Er zijn nog meer mogelijkheden beschikbaar om uw geliefde te herdenken, zoals geboetseerde kunst, of bijvoorbeeld speciale bootjes waarin de as en de laatste gedachten over uw dierbare worden meegegeven. 

Wilt u alle mogelijkheden bekijken? Kom dan langs in onze winkel of bekijk de Facebookpagina waarop we dagelijks nieuwe updates posten.