Mijn Herdenking
 
Samen maken wij een herinnering

Mijn Herdenking

Welkom bij Mijn Herdenking. Een winkel waar u uw herinnering kan bespreken. We staan klaar en helpen u om de pijn en het verlies van uw geliefde draagbaarder te maken.

Mijn naam is Miriam van Breugel. Al 15 jaar steek ik al mijn gevoel, liefde en empathie in de uitvaartbranche. Al die tijd hielp ik families en vrienden met het intense verdriet van afscheid nemen. Al jaren droom ik van het openen van een winkel met herdenkingsassortiment. Die droom is nu werkelijkheid geworden.

Bij Mijn Herdenking hebben we een klein assortiment waarmee we een herinnering van uw geliefde kunnen creëren. Assieraden, urnen van keramiek en kunstobjecten die u terug laten denken aan die mooie tijd met uw geliefde. De urnen van keramiek kunnen naar wens en vorm worden aangepast. Herdenk uw geliefde met een urn in de vorm van zijn hobby of jullie gezamenlijke interesse.

Ook vindt u kunst van Elman Alijev uit Boxtel van "The Palette". Hij maakt mooie herinneringsafbeeldingen en dromen en visioenen zichtbaar op het witte doek. Goudsmid Eline de Visser maakt persoonlijke en unieke handgemaakte sieraden naar u ideeën. 

Andere creaties worden gemaakt door SaraMare. Zij maakt van natuurlijke materialen prachtige lijkwades, kistkleden, lopers, cocons voor baby's en accessoires die een uitvaart persoonlijk maken. Allemaal volledig handgemaakt.

Op de pagina ons assortiment  en op Facebook kunt u meer informatie vinden over wat Mijn Herdenking te bieden heeft. Wij nodigen u uit om langs te komen in onze huiselijke winkel met een juiste sfeer. U kunt langskomen, maar kunt ook telefonisch een afspraak maken.  

Mocht mijn assortiment niet aansluiten op uw wensen dan kunnen we samen verder kijken naar andere mogelijkheden. Samen maken we er immers een mooie herinnering van. 


Volg Mijn Herdenking op Facebook

Op mijn Facebookpagina plaats ik wekelijks verschillende updates van Mijn Herdenking. Wil je graag op de hoogte worden gehouden of ben je benieuwd naar de nieuwste aanvulling van mijn winkel? Kijk dan op Facebook! 


Naar de Facebookpagina